Η ομάδα μας

P-Laser:

  • Εταιρεία με βάση το Βέλγιο με εκπροσώπηση σε περισσότερες από 20 χώρες παγκοσμίως από ανεξάρτητους αντιπροσώπους πωλήσεων.

Η εταιρεία Runtimental comm. v αντιπροσωπεύει την P-laser στην Ελλάδα

  • Αποστολή μας είναι η εισαγωγή αποδεδειγμένων - καινοτόμων τεχνολογιών από χώρες Δυτικής Ευρώπης (Βέλγιο, Γερμανία κτλ.) στην Ελληνική αγορά
  • Είμαστε αντιπρόσωποι πωλήσεων της P-laser στην Ελλάδα υποστηρίζοντας ταυτόχρονα όλους τους αντιπροσώπους στην ανάπτυξη πυρηνικών εφαρμογών βιομηχανικού καθαρισμού

Η ομάδα μας:

Rudi Saelens: Αντιπρόσωπος Πωλήσεων P-LASER.COM στην Ελλάδα και ιδιοκτήτης της RUDIMENTAL. Περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας σε επιχειρήσεις - εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, πυρηνικά εργοστάσια, δίκτυα ηλεκτρικής ισχύος.
Ιωάννης Λαμπράκης: Ο Έλληνας συνεργάτης μου, με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας σε εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, με έδρα σε περιοχή κοντά στη Αθήνα.  Συνεργαζόμενοι, αναζητούμε λύσεις για τους πελάτες για τον καθαρισμό λέιζερ στην ελληνική αγορά και διανείμουμε τα προιόντα και τα συστήματα των P-Laser.

Jean Claude Philippron, Ιδιοκτήτης της P-Laser.be στο Βέλγιο. Ο Jean Claude κατέχει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην αγορά των βιομηχανικών καθαρισμών.

Λεπτομέρειες επικοινωνίας:

Rudi.Saelens@me.com  : tel +32 478 652 230     

  JCL.Lamprakis@gmail.com : +30 697 369 2597

Η ομάδα μας

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x