Έκδυση

Έκδυση

αφαίρεση επίστρωσης, βαφές, πολυμερή στρώματα, ακριβές επιστρώσεις, ακόμα και έκδυση καλωδίου δύναται να πραγματοποιηθούν πολύ αποτελεσματικά με την τεχνολογία P-Laser.

1- έκδυση βαφής εντός διεργασίας (inline stripping)

Ενσωμάτωση P-Laser συστημάτων έκδυσης (stripping) στη γραμμή παραγωγής, σε αντίθεση με έκδυση (stripping) στην γραμμή βαφής ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προσφέρει υψηλή εξοικονόμηση κόστους:

  • 281/5000 Η ανάθεση σε εξωτερικό συνεργάτη της εργασίαςκαθαρισμού των βαφών είναι η παραδοσιακή μέθοδος. Αυτό οδηγέι συχνα σε μια αλυσίδα από πλευράς κόστους, όπως: πρόσθετο σετ εργαλείων, εξαγωγή και επανατοποθέτηση εξαρτημάτων, επιδιόρθωση εξαιτίας παραμορφώσεων μεταφοράς, προκαθορισμένων εκκινήσεων, ελαττωμάτων προϊόντος και σκόνης.
  • 338/5000 Μεγάλη αύξηση του κέρδους στο κόστος μπορεί να γίνει με μια σταθερή διαδικασία βαφής. Τα λέιζερ είναι τα εργαλεία της της τέχνης ''lean manufacturing'' για την απαλλαγή από τον δαπανηρό ποιοτικό έλεγχο μετά την διαδικασία. Η ποιότητα πρέπει να είναι βέλτιστη και σταθερή καθ 'όλη τη διαδικασία παραγωγής και ο καθαρισμός P-Laser ταιριάζει απόλυτα στις απαιτήσεις ως ένα εξαιρετικό εργαλείο εξοικονόμησης κόστους. 

 

  • Ενσωματώνοντας αρκετές συσκευές λέιζερ καθαρισμού στα συστήματα βαφής σας, μπορείτε να μειώσετε σημαντικά τις αναθέσεις σε εξωτερικούς συνεργάτες. Τα ηλεκτρικά σημεία επαφών θα παραμένουν καθαρά, ανεξάρτητα από πόσους κύκλους εργασίας-καθαρισμού έχουν πραγματοποιηθεί. 
  • Τα λέιζερ είναι συμπαγή και έχουν χαμηλό λειτουργικό κόστος (της τάξης 1/12 για κατανάλωση ενέργειας, συντήρηση) έναντι παραδοσιακών τεχνικών. Με τις βελτιώσεις της ποιότητας και τη σταθερή διάταξη της διαδικασίας, το γενικό λειτουργικό κόστος της διαδικασίας βαφής σας θα είναι χαμηλότερο.

 

Οι συσκευές P-Laser τύπου 1 είναι πολύ αποτελεσματικές στον καθαρισμό, ενώ τα υψηλής συχνότητας παλμικά λέιζερ είναι πολύ αποτελεσματικά στον καθαρισμό οργανικών ουσιών.

Εφόσον δεν υπάρχει επαφή με το βασικό μέταλλο, δεν υπάρχει επίδραση στον χρόνο ζωής των υλικών.

 

2- stripping αεροσκαφών

Τα αεροσκάφη χρειάζονται τακτικά επαναβαφή. Η αρχική βαφή αφαιρείται με χρήση χημικών, η οποία είναι δαπανηρή και επικίνδυνη διαδικασία. 

Η επίδραση των χημικών στο βασικό μέταλλο συντελεί στη μείωση του χρόνου ζωής των υλικών των αεροσκαφών.Επίσης, άλλα υλικά όπως βίδες δύναται επηρεαστούν από τα χημικά.

Υλικά μικρότερων αεροσκαφών (στρατιωτικά) έχουν επεξεργαστεί με λέιζερς. Το πλεονέκτημα σε αυτή την περίπτωση είναι η ταχύτητα της διαδικασίας (αυτοματισμός, μη αρνητική επίδραση στο βασικό μέταλλο, στον χρόνο ζωής των υλικών και στα περιβαλλοντικά κόστη...).

3- Αφαίρεση επιστρώσεων δαπέδων (stripping)

In αποσυναρμολόγηση πυρηνικών εγκαταστάσεων Σε τέτοιες εφαρμογές, υπάρχουν συχνά επικαθίσεις στη βαφή των δαπέδων. Ειδικά στρώματα συχνά χρησιμποποιούνται, αλλά δημιουργούν πολλά δευτερεύοντα απόβλητα .Τώρα όμως, τα λέιζερ προσφέρουν μεγάλα πλεονεκτήματα.Τα μικρά στρώματα μπορούν να αποφλοιωθούν. Το πάχος που αφαιρείται μπορεί να ρυθμιστεί εκ των προτέρων.

Συνεπώς, η ποσότητα των ραδιενεργών αποβλήτων μειώνεται σημαντικά οδηγώντας σε μεγάλη εξοικονόμηση κόστους.

 

Έκδυση

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x